Vinylplader fremstilling


Vores historie

Vi startede vinyl-pressing-plants.com i 2015. I begyndelsen var det bare et katalog over fabrikker som producerer vinylplader. Der er meget der har ændret sig siden hen, men vi har valgt at bevare navnet.

Efter opstarten begyndte vi stille og roligt at få feedback fra forskellige parter, men for det meste med lignende indhold. Adam Teski, direktøren for The Vinyl Factory Group, har meget fint opsummeret det med at sige at vi i vores katalog både har dem som faktisk er vinylproducenter men vi har også dem som bare er mellemmænd og at det er nødvendigt at finde en måde at skelne mellem de to typer.

Vi begyndte med de to kategorier, fabrikker og mæglere, men til sidst tilføjede gravører, matrixfabrikanter, producenter af galvaniseringsmaterialer, pressefabrikanter og pakkere.  

Senere lancerede vi en blog for at publicere nyheder om vinylindustrien, historier fra vinylproducenter osv. Vi har også en serie af interviews med chefer for vinylfabrikker fra hele verden som hedder ”7 spørgsmål om vinylindustrien”. 
Serien omhandler en række producenter som alle svarer på samme spørgsmål.
Der er både tekniske spørgsmål og sjove spørgsmål og derfor kan serien være interessent for en bred målgruppe.

Vi har også en sektion med jobopslag. Hvis du producerer vinyl kan du slå relevante jobopslag der, for eksempel ifm. med en stilling som vinylpresseoperatør.

Hvis du er en specialist inden for vinylindustrien og søger et job kan du uploade dit CV der.

I dag

I dag har vi den største liste over vinylfabrikker og mindre vinylpresserier, emballageproducenter, producenter af galvaniseringsmaterialer, vinylpressere og alt andet relateret til vinylindustrien. Du kan sortere alle producenterne efter land eller for eksempel vælge dem, der leverer til Danmark.
Du kan filtrere listen på forskellige parametre, så du nemt kan finde det rette sted til at bestille det du har brug for: prøvepresning, vinylmastering, presning ved halveret hastighed, konvolutter, etiketter mm. Du kan bestille vinyl af enhver størrelse og form, farvevinyl og vinyl med et billede, tung vinyl, fleksibel vinyl osv. De fleste virksomheder på vores liste leverer vinyl af høj kvalitet. Hvis du ikke er sikker på et bestemt firma, så kan du prøve at se på anmeldelser der er skrevet om firmaet her på siden. Hvis du har handlet hos nogle af disse producenter eller mæglere, er du også meget velkommen til at dele din oplevelse.

Hvem er målgruppe for siden?

Denne side henvender sig til vinylsamlere, til dem der kan lide varm og vintage lyd eller bare lyd af høj kvalitet, til DJ'er, til musikere og bands, der ønsker at udgive deres musik på vinyl, til musikproducenter, pladeselskaber, vinylbutikker, til dem, der ønsker at begynde at producere vinylplader.
Hvis du kan se at nogle oplysninger om en virksomhed er forældede eller forkerte, så fortæl os det gerne.

Hvis du har et firma der producerer vinyl er du velkommen til at tilføje det til vores liste. Hvis du har interessere for vinylindustrien, så har vi en masse interessent informationer her på siden. Husk også at tilmelde dig vores nyhedsbrev.
Hvis du har nogle spørgsmål eller nogle forslag til, hvordan vi kan forbedre vores side er du velkommen til at kontakte os. Tak!
 

Subscribe to our news